مساحة اعلانية

مساحة اعلانية

طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة , أسهلة طريقة رقائق بالمفروم

اليوم سيقدم لكم موقع حنان مصر أكلة الرقاق من الاكلات المصرية اللي بنحبها وخاصة في شهر رمضان الكريم اعادة الله
علينا بالخير واليمن والبركات لكن بيبقي اكله بالطريقة العادية مشكلةعند اللي بيعملو الدايت لكن دلوقتي هنعرفكم ازاي تعملوه بطريقة
 صحية علشان الرجيم وهنكتب مع بعض مقادير الرقاق باللحمة المفرومة
المقادير
1- ربع كيلو لحم مفرومة
2-معلقة كبيرة زيت نباتي
3- بيضة مخفوقة
4- 2 بصلة مفرومة ناعم
5-4 كوب مرقة
6-بطاطس مقطعة صغيرة-كوسة مقطعة صغيرة-بسلة-جزرمقطع صغير-فاصوليا مقطعة
7- معلقتين صلصة
8-لفة رقائق
طريقة التحضير
اول حاجة هنعملها اننا هنضيف البصل للزيت وهنرفعهم علي النار وهنقلب لحد ماللون يصفر
وبعدين هنضيفلهم الملح والفلفل وهنقلبهم وبعد كدة هنضيف الخضار وهنقلب وبعد كدة هنضيفلهم
 المريقة ونسيبها تغلي وبعد كدة هنضيف واللحمة المفرومة وتستمر في التقليب وبعد كدة هنضيف
 الصلصة ونسيبهم لحد لما اللحمة تستوي وبعد كدة نرفعهم من علي النار وبنرص نص كمية الرقائق
 في صينية الفرن وبنسقيهم وبالمرقة وبنضيف اللحمة بالخضار وبنرص باقي الرقاق وندخله الفرن وبالهنا والشفا
طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة , أسهلة طريقة رقائق بالمفروم طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة , أسهلة طريقة رقائق بالمفروم Reviewed by Anonymous on 4:44:00 AM Rating: 5